EN / de trip - maatwerk & groepstickets - ooggetuigen / NL
 
"Wat een openbaring om zo verwonderd door de stad te lopen. Ineens is er zo veel om je heen te zien, dingen die je anders niet ziet. Grappige teksten, malle plaatjes, leuke woordgrappen of bijzondere weerspiegelingen. De opdracht die daarna volgde bracht ongekend veel creativiteit en lol in ons allemaal naar boven! Helemaal passend bij het thema van de ochtend: een andere mindset en een andere kijk op dingen, mensen en situaties! Dank voor deze inspirerende workshop!"
* Triodos *

"Ik wil nu alvast al even zeggen dat ik dit een súperleuke workshop vind. Je gaat er echt anders van kijken"
* HKU *

ONTDEKKEN - rondkijken - frisse blik - verrassend - aangenaam - inspirerend - nieuwsgierig - bewustwording - stimulerend - samenspel - omgevingsminded - zien - aha - oooooh?! - context - verfrissend - inzicht - eye-opener - wonderlijk - bewust zien
* iknl *

"Ik vond het een hele leuke workshop die je in korte tijd echt wat leert. En was de eerste online workshop die ik heb gevolgd waarvoor je naar buiten moest, wat enorme meerwaarde heeft, zeker in de huidige coronacrisis"

"Hartstikke leuk en inspirerend! Ik kreeg er ook energie van.
Je doet het erg goed en enthousiast."

 
"Ik heb het als een heel leuk intuïtief creatief moment ervaren"

"Het was super fris en leuk / Heel positief. Gezellig, ondanks online. Leuk om door de dag drie contactmomenten te hebben. Jij hebt een fijne heldere stem, open enthousiaste houding. Super goed verhaal."

"Was leuk! Ben helemaal geïnspireerd"

"Ik vond het een eye-opener dat drie gaten in een bakstenen muur al iets zijn dat spannend genoeg is om te fotograferen"

"Het maakt wat los en het smaakt naar meer"

“Geweldige ervaring, heel goed om eens het perspectief van een ander te zien. Geeft een verfissende blik op alledaagse dingen, mensen en plaatsen”