OIfVROM
domailthink

Voor we het nieuwe logo in gebruik namen, hebben we het uiteraard eerst getest op betekenis / associaties met het beeld, zonder enige uitleg of context.
. . . .

Gevallen vraagteken die eigenlijk oneindig had willen zijn

Twee vraagtekens, maar een weet t niet zeker

De oneindige vraag. De vraag van álle vragen..

Een eeuwig vraagteken

Altijd maar weer die vragen

#ishetgroen? Dwz is it environmentally-friendly?! (#Savetheplanet)

The question continues. De onopgeloste vraag.

De zoektocht

Iets met oneindig lang pillen slikken?

De intentie van oneindigheid, maar of dat het ook is..?

Vragen of juist antwoorden op groene zaken?

Linksom of rechtsom

Oneindige (groene?) speurtocht

Land vs water

Lemniscaat

Blijf vragen!

Oneindig duurzaam

Infinity

Een groen adviesbureau dat net zo lang meedenkt totdat de opdrachtgever tevreden is


Ons Hoofd Uitvoerend Onderzoek Arianne Notenboom houdt sinds 1 januari 2009 een fotodagboek bij. Dagelijks wandelt zij door de wereld en maakt op onverwachte momenten en plekken foto's. Mooie, saaie, spannende, suffe, hilarische, indrukwekkende foto's. Door een eigenwijze titel aan de foto's toe te voegen laat ze je op een andere manier naar de wereld kijken. Ik zie ik zie wat jij niet ziet... En dat is precies wat haar werk zo verrassend en uniek maakt.Betekenis wordt door de mens gegeven en is daarom altijd subjectief en context-bepaald. Er bestaat geen objectieve waarheid, je kunt iets altijd van een andere kant bekijken - en dat doe ik graag. Welkom in mijn wereld.

www.arieinwonderland.com // instagram

Wil je op speelse wijze inzicht krijgen in je eigen blik op de wereld en deze vergelijken met die van vrienden of collega's? Boek een groepsticket to Wonderland: workshop wonderland
Visueel onderzoek naar het spanningsveld tussen kunst/cultuur (het bedachte) en natuur (het organische). Oproepen van vragen aangaande de relatie tussen stadsmens en natuur, de wederzijdse beïnvloeding, en de invloed die dat heeft op de wereld als geheel. Tevens metafoor voor onderzoek naar andere spanningsvelden tussen ogenschijnlijke tegenstellingen, zoals eeuwigheid en moment, geest en materie, individu en collectief, vrijheid en zekerheid, vorm en inhoud.
De wereld is een speeltuin. Analoog, tastbaar en altijd in beweging.


Een weigering zichzelf te laten vatten in een simpel en makkelijk te begrijpen definitie - zoals zo veel van ons, onze verhalen, werk en doelen (etc) vandaag de dag worden geacht te doen. In plaats daarvan een poging het concept te visualiseren dat iets (of iemand) nooit 'af', compleet en coherent is, maar altijd een weerslag van een bepaald moment in tijd en ruimte. Daarmee is het project in zichzelf een reflectie van (en tegelijkertijd op) het proces van doorlopend onderzoek naar de complexiteit en schijnbare tegenstellingen van betekenis en (het) leven.Het leek in eerste instantie geairbrushed. Maar het bleek de wind op aluminium, minutieus gepointilleerd. Iedere korrel doet er toe. Met liefde zelfs. Stipperdestip. Een veer staat als een boom in een landschappelijke ruimte. Losgerukt een nieuwe entiteit formerend. Gezien door wie wil en weet dat transformeren anders kijken is. Ook zie ik zachtheid en ervaar ik een schone puurheid.
 - Jacqueline


GottaBeHave gaat over universele waarden. Waarden die terugkomen in religie, mythen, legenden en sprookjes van over de hele wereld en van alle tijden. Door te spelen met de vorm van de letters zijn grafische beelden ontstaan. Op het eerste gezicht zijn deze niet per se meteen leesbaar. Net als geheimtaal. Om ze te ‘zien’ moet je moeite doen. Kennis over betekenis verwerven.Waarom? Om mensen te inspireren eens anders naar de wereld om hen heen te kijken en na te denken over wat voor hen echt waardevol is. De focus te verleggen naar wat is in plaats van wat zou moeten zijn. En zo hopelijk bij te dragen aan groter BIG (bruto internationaal geluk).

Universele waarden. Voor een beter leven, een betere wereld, voor iedereen.

www.gottabehave.com


Met portretten van mensen waarvan we geen idee hebben wie ze zijn, door wie ze geschilderd zijn en waarom. Met werktuigen waarvan we niet (meer) weten hoe ze werken en waartoe. En alle andere verwarrende objecten en ervaringen die we kunnen verzamelen. Samengebracht in een disoriënterende omgeving met een onbegrijpelijke bewegwijzering, waar niets doet of is wat je mag verwachten. Een uitnodiging voor de bezoeker om betekenis te geven aan dat alles. Of aan iets. Of niets. Of gewoon gillend gek te worden.

* Dit project is in conceptfase. Neem contact op als je er aan mee wil werken.
Onbekend terrein. Een leuk en uitdagend spel om elkaar beter te leren kennen en hierdoor (al dan niet bewust) onderling meer connectie en begrip te creeëren. 

* Concept en vormgeving grotendeels uitgewerkt, maar uiteraard aanpasbaar indien gewenst. Testfase 1succesvol doorstaan. Nu klaar voor volgende stap. Neem contact op als je interesse hebt het project naar een next level te tillen.


Wegwijzers voor de geestelijke wereld. Op (in) het gebied van existentialisme en andere knagende leegtes die onderdeel zijn van mens-zijn. Bijvoorbeeld. Speelse herinneringen van wat echt belangrijk, van waarde, is in het leven. Aanwijzingen om uit materialisme, routine en efficiëntie te breken. 

* Dit project valt onder #streetwise, is in conceptfase en staat open voor meer gidsen.


Oude mythen hebben nog steeds veel zeggingskracht en invloed op wat we belangrijk (denken te) vinden, maar lijken niet altijd meer te voldoen aan de eisen en wensen van de moderne wereld. Hier zit een spanningsveld. Wij geloven dat het wenselijk, zo niet noodzakelijk, is om de mythen aan te passen of zelfs te hervormen om de mensheid te blijven inspireren en van een leidraad te voorzien.

* Dit project is in conceptfase. Sluit je aan bij onze queeste.


Prijs voor een briljante visuele grap.

* Kun je nog gniffelen, gniffel dan mee.

Het Officieel Instituut voor Visueel Onderzoek Van Betekenis wordt mede mogelijk gemaakt door (oa) de heer en mevrouw Notenboom-Kronemeijer (Instituutsmecenaat), en mevrouw S. Bergervoet (Raad van Advies).

Beide organen hebben op het moment nog ruimte.

Neem contact met ons op via deze link als u interesse heeft zitting te nemen. Wij nemen na ontvangst van de aanvraag zo snel mogelijk contact met u op. Dank u wel.

contact